Om Piskan och Moroten ?>

Om Piskan och Moroten

Ina Lundström är svårflörtad. Åtminstone när det kommer till träning. Hon är smart nog att veta att hon borde träna – samtidigt finns det så mycket annat som är roligt i livet, vilket gör att träningen aldrig blir av.

Men nu har hon bestämt sig. Hon ska komma igång med träningen en gång för alla. Till sin hjälp har hon träningsexperten Magnus Carlsson, som till vardags lever på att lära folk hur de ska träna. Nu står han inför sitt livs utmaning: Att få Ina att välja gymmet före krogen. Innan sommaren är slut ska hon springa en mil. Är det möjligt?

Tillsammans utgör Magnus och Ina Piskan och Moroten – en träningspodd för svårflörtade.

Vill du kontakta oss? Vi finns på magnus@magnuscarlsson.com eller 0702-99 77 01!

24 thoughts on “Om Piskan och Moroten

 1. Hej! Jag blev skitglad på ren svenska 🙂 när jag hittade er podd. När jag läste om vad podden handlade om, så var det jag i ett nötskal:D Jag bara tjatar om att jag vill träna, men det blir aldrig av. Jag längtar redan efter avsnitt 5, jag har blivit så jävla taggad att träna efter att jag lyssnat på er, så i tankarna är jag redan ett träningsfreak :). Ni är ju bara så jävla underbara att lyssna på, fortsätt så för mig har det hjälpt, jag har t.o.m kört på min Crosstrainer hemma, så nu jävlar ska jag träna på, och allt detta har jag ER BÅDA att tacka för den hjälpen. Ni är guld värda! Puss på er och ha de gött/Kram Madde

 2. Hejsan! Podden är skitkul precis vad jag behöver! Men kan ni inte skriva ut alla veckors utmaningar från vecka 1 så en kan hänga med, överdrivet tydligt, typ även löpgrejerna hur mycket en skulle springa och jox.. känns lite mycket att börja på avsnitt 3 haha.. Eller det kanske finns bara att jag inte hittar resten? Ina du är bäst för övrigt!!!

 3. Hittade er podd av misstag igår. Det resulterade i att jag sprang min första runda på 2 år igår, och gick och köpte nya löparskor (som både var sjukt snygga, sköna och på rea hur ofta händer det?!) och formgjutna sulor (snordyra men apsköna!!)
  Imorgon gör jag springgrejjen igen!
  Jag är sjukt bra på att slingra mig och väldigt av eller på så när jag går igång på nåt går jag liksom all in…
  Grym podd, grym pepp, ni är bäst!

 4. Hej,

  Jag snubblade över er podd i Podcaster och har lyssnat på varenda avsnitt! Ni har en underbar kombination av träningsambition och förankring i att ens vardag måste funka. Det gör mig glad och pepp och sugen på att träna! 😀

  Tack för en bra podd!

 5. Utan er är min sommar som ett myggbett, det kliar och det mest på kvällarna. Var har ni tagit vägen? Längtan blir snart för svår.
  Hälsningar fröken Erika

 6. Tack för en superbra pod! Ni levererar det som verkligen saknas idag, nämligen ett ärligt och jordnära samtal kring hälsa, träning och välmående utan smalhets, och dessutom med en stor portion humor. TACK! Är själv på samma ställe som Ina verkar ha varit; fattar att jag behöver träna för att må bra men har svårt att prioritera det. Nu ska det bli ändring! Ni inspirerar verkligen!
  Tack och kramar till er båda!

  1. Hej Malin!
   Vad glad jag blir att du gillar oss. Och att du känner dig inspirerad! Fortsätt gärna berätta för oss om både med- och motgångar så vi kan hjälpa varandra. Kram! / Ina.

 7. Tack för denna underbara pod! Hittade den av en slump via FB i helgen och har nästan lyssnat ikapp alla avsnitt.
  Jag började springa för 2 1/2 år sedan och är nördigt intresserad av löpning. Läser massa tidningar, lyssnar på Podar och läser Magnus artiklar i GP. Er pod är bäst av alla. Ni säger precis det man känner och är så underbart ironiska och mitt i prick. Jag skrattar så tårarna rinner när jag lyssnar på hur Ina kämpar och om Magnus magproblem. Kanske dags för en tag på Instagram #buffenlever.

 8. Tjena!
  Hörde om denna pod på morgonpasset för någon vecka sedan. Nu har jag backtrackat nästan alla avsnitten. Fan va bra ni är! Mycket underhållande.
  Tränar själv mest med mina kettlebells och är inte jätteförtjust i att springa. Men jag gillar erat träningssnack ändå!
  Har lyssnat lite på andra podcasts på träningstemat men de känns ju mest skitnödiga när man lyssnat på er.

  //Duken

 9. Hej,
  Trodde aldrig jag skulle vilja lyssna på en träningspodd innan jag hittade er. Jag tror inte jag kan förklara den inspiration ni ger mig. Men jag behöver ett råd. Som den träningsnybörjare jag är skapar jag inte alltid bästa förutsättningarna för mig själv. Hur ska jag tänka om jag råkar dricka för mycket en kväll? Ska jag ens försöka träna dagen efter? Eller är det bättre att stanna hemma i soffan?

  1. Hej Frida!Fan vad roligt att höra. Skitkul att du gillar podden. Jag fattar PRECIS. Grejen är att det faktiskt inte är någon fara alls. Som Magnus har förklarat för mig är det hellugnt så länge du inte A) Har druckit dig till uttorkning och B) Tränar på maxnivå under lång tid. Personligen tycker jag kraftgång ihop med styrkeövningar funkar helt okej ihop med träkeps. Dock är ju ALLT jobbigt när man är bakfull. Men jag brukar tänka att det även är jobbigt bara att leva efter en hård utekväll också så då kan man lika gärna lägga på en hantel eller några km. Kram! Ina.

 10. Hej!
  Gillar typ allt med er podd förutom att ni är sjukt taskiga mot glutenintoleranta. Känns ju sådär. Som om det inte är tråkigt nog att inte kunna äta allt gott som andra kan, så ska man få skit för det av er. De flesta glutenintoleranta har nog inte frivilligt valt att vara det. Nä, skäms lite på er tycker jag nog!

  1. Hej! Kul att du gillar det mesta. Nu stämmer det ju inte riktigt att vi är sjukt taskiga mot glutenintoleranta. Det måste vara jättejobbigt att vara det, och det vi skojar om är ju i regel sådana personer som avstår gluten UTAN att vara glutenintoleranta. /Magnus

Lämna ett svar